Jij hebt een oneerlijke voorsprong op de rest. Een gebied dat alleen jij kunt claimen omdat jij als enige op de hele wereld die specifieke combo bezit van skills, talenten, expertise, ervaringen en karakter. Die vertalen we naar precies de juiste woorden op precies de juiste plek.

Signature Content Kit

Met deze toolkit graaf jij op slinkse wijze je onderscheidende visie uit, zonder vast te lopen. En daar maak je vervolgens een stuk content voor dat onweerstaanbaar is voor precies de juiste mensen.

Investering: € 60 euro

Marketing Demons Scan

Ik leg je onder mijn loep en haal naar boven wat er krachtiger kan aan jouw marktpositie. Dat klinkt confronterend, maar niks is lekkerder dan een niet-blinde vlek. Want die kun je namelijk wegpoetsen. Ik vertel je ook hoe je dát doet.

Investering: € 75

salescopysystem

Killer Salescopy System

Het eeuwig herhaalbare systeem om landingspagina’s te maken die je ideale klanten aanzetten tot actie. Geen gemodder meer: altijd de juiste, strategische boodschap op precies de juiste plek.

BINNENKORT LANCEER IK DEZE

Signature Salesstory Studio

Een intensieve deep-dive waarin we jouw oneerlijke voorsprong uit graven en vertalen naar een merkverhaal dat 100% klopt bij jou én je ideale klant. Inclusief doorvertaling naar salescopy, profielen en website-teksten.

Investering: op aanvraag

Advies

Wil je weten waar ik kansen zie voor jouw positie in de markt? Want die zie ik. Dat zit in de aard van het deesje en in de ervaring die ze in twintig jaar heeft opgedaan ☺ Schiet een gesprek in en dan kijken we samen of we een match zijn.