salescopysystem

Supersterke Salespage

Samen cheffen wij in een paar sessies de ultieme, strategische salespage voor jouw aanbod. Voor doorgewinterde, bevlogen ondernemers die niet meer willen ‘blijven hangen’ op die salespage.

Investering: € 1500

Kneitergoeie Content Kit

Met deze Kit maak je telkens opnieuw een stuk content dat 100% klopt bij jou en bij je markt. Gebruik het voor je volgende artikel of een video.

Investering: € 60

Copy Roast

Ik analyseer jouw stuk tekst op vijf cruciale punten zodat je exact weet wat je moet doen om je resultaten uit die tekst te verdubbelen. Elke zwakke plek spoor ik op (de sterke ook trouwens). Want wat je ziet, kun je fixen!

Investering: € 100

Signature Salesstory Studio

Het project met een kop en een staart waarin we intensief samenwerken om jouw product, tekst, funnel of strategie te lanceren of optimaliseren. Alle woorden zetten we op de juiste plek zodat jij er klanten mee aantrekt die 100% kloppen.

Investering: in overleg (maatwerk, baby)

Advocaat van de duivel nodig?

Je wil iets. Je hebt een idee voor een product of een markt. Misschien wil je wel meer van iets of juist minder. Bijna alles in je business start met de juiste keuzes in je communicatie. Ik confronteer je graag liefdevol zodat jij krachtige keuzes maakt.