Publiceer content! Bouw aan je knowliketrust! Manifesteer je miljoen! Win met webinars! The money is in the list! Het fortuin zit in je funnel!

Als je ze kon dempen, zou je het doen. Al die business coaches met hun silver bullets. Je doorziet hun trukendoos en hebt ervaren wat het doet: instappen betekent in een geblindeerde lift stappen, tientallen verdiepingen afdalen en uitstappen in de kelder waar alle dossiers over branding, marketing & salestechnieken opgeslagen liggen.

Sta je dan. Verward. Eenzaam. Tussen alle paperassen. Wat eerst? Wat is van mij? Wat is van die ander? Waar is die ander überhaupt gebleven?

desiree zittend hand in haar

Geen trucs, geen bullshit

Ik startte met de overtuiging dat ik dat varkentje wel even zou wassen. Een bedrijf starten, dat is toch vooral content maken? Marketing ‘doen’? Nou, schrijven kon ik. Dus dat zou goed komen.

Mis poes. Ik ontdekte dat je pas messcherpe marketing en sales kúnt maken als je alle aannames en trucs eruit sloopt.

4S: Spot, Show, Sell & Spark

Wat je wil, is toffe klanten. Bij wie je impact maakt. En met wie jij lekker verdient. Dát is vrijheid. En daarvoor moet je keuzes maken.

Mijn 20 jaar ervaring als tekstschrijver, redacteur en communicatieadviseur bij bedrijven als XS4ALL, de Vrije Universiteit en Justitie heb ik ingezet om een eigen methode te ontwikkelen die je daar bij helpt: de 4S-methode.

  • Spot: wie is je klant en waar zit ie?
  • Show: jezelf laten zien als een strategische sparringpartner
  • Sell: gesprekken voeren als een leider
  • Spark: alle inzichten verwerken tot messcherpe marketing

Dit richt ik samen met mijn klanten in zodat ze een herhaalbaar proces krijgen.

Voor vrijheid. Impact. En cashflow.

Wil je mijn hulp? In een gratis advies geef ik je direct een paar ideeën om snel & sjiek dichtbij je ideale klant te komen. Vraag het direct aan!

Of kijk eens rond bij de gratis downloads die ik aanbied.