Na dit project heb jij jouw unieke marktpositie glashelder in kaart. Plus de woorden op je website waarmee je dé go to guy/girl van jouw markt wordt. Ik graaf jouw unieke voorsprong uit en stop die in woorden die 100% kloppen.

Voor: zelfstandig vakspecialisten en MKB’ers in tech & business die hun unieke en eigen aanpak niet langer geheim willen houden.

Markt-focussed

Ik haal precies de juiste verhalen op bij jou en je klanten. En vertaal jouw eigenheid + waarde naar woorden waar je A-klant wild van wordt.

Projectmatig

We werken samen in een soepel project met een kop en een staart (ik ben allergisch voor losse eindjes en oeverloze zandbakken!)

Eigen

Je krijgt salescopy in jouw toon en stijl. Eenheidsworst is saai: ik help je je eigen brand voice te ‘nailen’ en leg die voor je vast in een glasheldere stijlgids.

‘Desirée haalt uit mijn enthousiaste verhaal over wat ik doe de juiste woorden en zinnen en zorgt ervoor dat er binnen NO-time een killes sales pagina tekst staat! Die past bij mij, die lekker leest en bovenal…. klanten binnenhaalt voor mij.’
Jessica van Duren
Spreker / Business coach
‘Bijzonder hoe Desirée altijd met een paar vragen de essentie naar boven haalt, ook als wij ‘m zelf even niet voelen’
Debby van der Mije
KbWorks

Ik ben Desirée, Secret Salescopy Sidekick voor succesvolle ondernemers.

Ik bestudeer al twintig jaar hoe je impact vergroot en mensen in beweging brengt met precies de juiste woorden op precies de juiste plek.  

In 2020 moest ik zakelijk van voren af aan beginnen, door een paar onhandige keuzes. Ik stopte al mijn kennis in een superhelder proces en at mijn eigen ‘hondenvoer’. Zo bouwde ik midden in de Covid-shit een winstgevende business op zonder te adverteren en zonder duizenden volgers.

Kak, die knipperende cursor

Op school leerde je al schrijven voordat je met de grote schaar mocht. Toch leer je één ding nevernooitniet: jezelf verkopen in tekst.

Veel ondernemers lopen daar op vast. Ze weten en voelen precies hoe het zit, maar krijgen dat niet op papier.

Dan modelleren ze hun teksten naar die van de concurrent. Of ze besteden copy uit, inclusief blinde vlekken en aannames.

Het gevolg: vage, algemene en onpersoonlijke herrie die tussen hen en hun ideale klanten in staat.

Knallen met die copy!

Kneitergoeie copy klopt 100%. Bij jou, bij je klant, qua inhoud én qua flow. Je voelt het als lezer meteen: je vliegt door de tekst heen en je voelt je gezien en gehoord. 

Dat soort copy kan iedereen schrijven. Als je maar de juiste stappen volgt & strategische vragen stelt.

Schrijven gaat pas op het allerlaatste moment over puzzelen met woordjes. De belangrijkste 80% gaat over graven & schrappen: de essentie opzoeken en alle ruis wegsnijden.

Daar ontwikkelde ik een methode en een superstrak proces voor. Met een kop en een staart en een reteconcreet resultaat: connectie + conversie. Want je schrijft geen teksten voor de kat z’n viool. Je wil er knappe klanten mee bereiken, toch?

‘Desirée stelt je in staat met haar expertise en begrijpelijke inhoudelijke handvatten je ‘zozo’ webcopy naar professionele copy te tillen’
Mark Voermans
Davinci Company
‘We waren een van de zovele projectontwikkelaars. Terwijl dat echt niet klopt, wij doen het echt heel anders. Maar het lukte niet om dat op papier te krijgen. Daar heeft Desirée ons bij geholpen. Desirée heeft de gave om écht te kijken, ze wil echt de onderste steen boven krijgen.’
Annemarie Hegie
Hegie & Hegie Wonen BV

Simpel en snel: zo werkt het

First things first: ik wil je 15 minuten spreken. Even voelen of we matchen! Indien ja, dan gaat het als volgt:

 1. Voorbereiding
  In één compact document gooi jij je hoofd leeg zodat ik jouw oneerlijke voorsprong voel. Jij hoeft alleen maar in te vullen: geen abstracte theorieën, geen fluff, wel volop #boemklats opdrachten.

 2. Sarah Connor Call + go/no-go*
  In een 1 op 1 sessie schiet ik alle blinde vlekken en aannames eruit. Aan het einde check ik even in: heb ik de essentie te pakken? Jij blij, ik blij? Als ja, dan gaan mijn team & ik je copy schrijven.

 3. Review Call
  Samen finetunen we de teksten zodat die 100% jou ademt. Ik geef je ook strategische feedback op je weggever.

 4. Delivery
  In een superkorte debrief neem ik je mee door jouw Signature Salesstory Script. Je ontvangt ook de copy inclusief wireframes (= pagina-indeling) zodat je WordPress-god(in) precies weet wat waar moet.


  Doorlooptijd: 6 weken
  Investering: 7000 euro all-in
marketing demons scan
Bad copy-mojo. Weg er mee.
‘You did it girl. De teksten zijn zoveel scherper geworden!’
Marja den Braber
Workshoptrainer
‘Desirée is ontzettend krachtig in het mensen hun boodschap laten uiten op een heldere manier. Beter en aantrekkelijker dan dat ze daarvoor konden.
Voorbij het consultancy-gewauwel laat zij je zien hoe je de gids kunt zijn voor de juiste doelgroep’
Joost Parren
Step in Control

Dit zit er in de Salespages Fix

De juiste mensen moeten op jouw knopje klikken. Dat gaan we fixen!

 • jouw persoonlijke salescopy stijlgids: een handboek waarmee je altijd, overal en supersimpel on point communiceert (in jouw brand voice, met de juiste boodschappen)
 • strategische salescopy voor de simpelste funnel die er bestaat:
  – homepagina die de juiste leads kwalificeert en naar je cadeau stuurt
  – opt-in pagina die naadloos laat zien wat jouw cadeau oplevert
  – bedanktpagina, waarop je warme leads een onweerstaanbaar aanbod doet
  – salespagina waar je jouw verzamelde leads inmasseert
 • vijf welkomstmails om nieuwe leads slim te converteren
 • in jouw persoonlijke brand voice
 • in een helder format dat je wordpress-god(in) zo nabouwt
 • inclusief complete rewrite van je aanbod, contact en over mij-pagina

Bonus: Analyse en feedback opt-in (twv 1000 euro)
Je krijgt praktische en toepasbare feedback op jouw opt-in of weggever, zodat je daar strategisch, commercieel en inhoudelijk elke kans benut.

Investering: 7000 euro

‘Desirée [knip, red] verdiept zich in jou en je klant én weet precies naar voren te halen wat er ontbreekt. Ze is eerlijk, doortastend, levert hele goede waarde en is echt een superfijn mens om mee te werken.’
Sabrina Nijs
Dé Sales Mentor voor doortastende ondernemers
‘Ik heb al veel met strategen en coaches samengewerkt, maar de scherpte en aandacht van Desirée maakte ik niet eerder mee. Mijn allereerste webinar had met de eerste aankondiging direct 20 aanmeldingen.’
Marc de Walle
Vind je Droompartner

Wanneer moet je mij hebben?

Mijn waarde is het grootst bij slimme denkers met een diep en warm hart. Intuïtieve nerds, noem ik ze wel eens. Je runt een B2B-business in tech, IT of business. Je houdt van een helder project, van soepele processen en je kunt goed reflecteren.

Als je dit hebt, kunnen we starten:

 • een instapproduct en kernproduct dat aansluit bij je markt
 • tevreden A-klanten die resultaten halen
 • een helder beeld van je ideale klant en je unieke waarde
 • je snapt de ROI van vlijmscherpe messaging
 • genoeg coaching gehad: gas op die lolly!

adviesgesprek

*Go/no-go moment

Mijn superpower is Sarah Connoren*: vragen stellen, analyseren, connecting the dots. Dat proces moet goed lopen, want dat garandeert een goed eindresultaat. Daarom heb ik een go/no-go moment ingelast. Kom ik tot de kern? Is dat niet zo, dan stoppen we hier onze samenwerking en stort ik 6000 euro terug. Je ontvangt dan wel een steengoed strategisch product/markt fit-document.

*) Sarah Connor was de badass babe naast de Terminator. Geen idee wie ik bedoel? Shame on you maar zeg het me eerlijk en ik stuur je ‘een verrassing’ als we gaan samenwerken.